Erfaren AVEVA Systemadministratör

Är du en driven person med intresse för utveckling, drift och metodik inom projekteringsverktyg och IT-miljöer för industriprojekt? Tycker du dessutom att det låter intressant att vara med och med stor frihet forma ett nystartat företag, tillsammans med ambitiösa kollegor, för att ytterligare stärka företagets fokus på att personalen skall ha roligt, utvecklas och må bra för att företaget skall må bra? Då kan vårt företag vara rätt arbetsplats för dig!
I rollen som Systemadministratör inom AVEVAs verktygssvit kommer du kunna utvecklas ihop med några av marknadens mest erfarna personer på området, för några av de mest intressanta kunderna inom försvarsindustri, papper&massa, energi och off-shore.
Det dagliga arbetet går ut på att hjälpa våra kunder att implementera, utveckla och driva deras AVEVA-miljöer och även utveckla kunders metodik och personal inom miljöerna.

Rollbeskrivning

Rollen varierar med kunder och över tid men innefattar bland annat arbete med:

 • Kataloger och specifikationer
 • Administrera databaser och datamodeller
 • Programmering
 • Strukturering och automatisering av ritningsproduktion
 • Hantering av skanningsinformation

Till rollen söker vi dig som är ansvarstagande, vill framåt och motiveras av att jobba med den senaste tekniken. För att komma in i rollen snabbt krävs att du har erfarenhet av AVEVA PDMS/E3D och/eller AVEVA Engineering. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av AVEVA Administration, AVEVA Catalogue/Paragon, AVEVA Diagrams/P&ID samt programmering inom PML eller C#.

Företaget är stationerat i Mölndal, men det är inget krav att man skall vara stationerad där. Vi är öppna för att hitta en lösning även på andra platser inom Sverige.

I övrigt krävs att du

 • Har en teknisk utbildning inom bygg-, maskin-, fartygs- eller anläggningsteknik motsvarande KY-utbildning eller högre utbildning.
 • Har minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet.
 • Har goda IT-kunskaper.
 • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.
 • Har möjlighet att resa i tjänsten.

Det är meriterande om du

 • Har en bakgrund som stål-, maskin- eller rör/anläggningskonstruktör.
 • Har erfarenhet av CAD-system inom mekanisk design såsom Catia, Inventor, Solidworks eller Creo.

Vad kan vårt företag erbjuda dig

Hos oss arbetar man med stor frihet och möjlighet att själv forma vad man vill fokusera på och utvecklas inom. Man arbetar ihop med ett väldigt tätt sammansvetsat gäng av mycket erfarna personer inom AVEVA-administration. Vi har en väldigt platt organisation där alla kan bidra till företagets utveckling och färdriktning. Bra villkor erbjuds med ett starkt tjänstepensionspaket, företagshälsa, flexibla arbetstider, bra semestervillkor och stora möjligheter till hemmajobb om man så önskar.

Om vårt företag

Vårt företag är nystartat med stora ambitioner. Vi expanderar och målet är att bli den naturliga partnern i Norden för företag som skall implementera och utveckla sin AVEVA-miljö eller som behöver förstärka sin egen organisation omkring den. Vi expanderar och vill etablera oss på fler platser inom Sverige.
Våra kunder finns både i Sverige och i utlandet.

Låter det intressant att vara en del av vår resa? I så fall är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till apply@inteq.se